Pomoćni stočić

5.850,00 RSD

Ovaj moderan multifunkcionalni “End Table” pomoćni stočić  jednostavnog izgleda i svestranosti upotrebe je savršen kao radni prostor ili dodatna površina za vašu dnevnu sobu, dnevni boravak ili kancelarijski prostor.

Visok kvalitet izrade i kompaktnost ovog komada, dizajniranog u obliku slova C omogućava vam da gurnete noge stola ispod kauča ili stolice, što, pored približavanja stola, oslobađa više prostora za šetnju oko vašeg nameštaja. Ova karakteristika je sjajna za manje domove kao što su apartmani, dupleksi i gradske kuće.

Sistem nosača sa četiri noge dodaje dodatnu stabilnost, zadržavajući minimalistički stil i laku dostupnost/prenosivost. Pomoću ovog stočića možete da istaknete kućne ukrase poput biljaka, slika i drugih predmeta.

Visina: 65cm

Dimenzija hrastove ploče: 30×45 cm

Svaki naš proizvod od metala uključujući i ovaj pomoćni stočić, prolazi kroz proces plastifikacije.

Postoji mogućnost izrade ovog modela (ili posebnog modela sa vašim dimenzijama/fotografijama), u boji koja odgovara vašim zahtevima.

Vreme izrade multifunkcionalnog pomoćnog stočića (End table) je od tri do pet radnih dana. Navedene rokove isporuke poštujemo u potpunosti tako da nema razloga za strah od čekanja police duže od navedenog roka.

Besplatna dostava na teritoriji Novog Sada

 

 

- +